Fleksibel emballage

Vi tilbyder nye muligheder inden for hurtigt voksende folieemballage marked

 

Det er nu muligt at producere folieemballage selv i små mængder, hurtigt og til rimelige priser. Dette er blevet muligt på grund af en helt ny digital trykteknologi og vi er en af de første i Nordeuropa som kan tilbyde denne trykmetode til folieemballage.

Denne teknologi åbner op for mange nye muligheder for unge virksomheder og mindre opgaver inden for større virksomheder. Folieemballage trykt digitalt gør det muligt at personliggøre emballagen og gør det lettere at implementere moderne og innovative markedsføringskampagner, samt etablere mærkevarens identitet. 

 

Hastighed:

Den innovative teknologi gør det muligt at producere selv små mængder emballage i forskellige designs og hjælper dig til at blive bemærket på markedet. Vi kan levere din ordre i løbet af 2-3 uger, hvor det kan tage 2-3 måneder ved konventionel trykmetode.

 

Besparelse:

Denne trykmetode giver nye muligheder inden for emballage og kan samtidig spare dine omkostninger. Det er ikke længere nødvendigt at binde kapital til store mængder emballage, lagring og/eller bruge emballagen til flere distributionskanaler. Det er hellere ikke nødvendigt at bruge trykklichéer.

 

Fang slutbrugerens opmærksomhed:

Virksomheder er altid på udkig efter måder, hvorpå de kan fange slutbrugerens opmærksomhed ved hjælp af tilpasset design i forbindelse med diverse årlige begivenheder (jul, påske, nationalkamp osv.), årstider, markedsføringskampagner beregnet til sociale medier eller lignende.

Det er nu muligt at producere unik emballage, hvor hver enhed har forskellige designs, tekst, stregkode, QR-kode osv.

Hver emballage enhed kan have unikt design uden yderligere omkostninger. En speciel algoritme kan skabe flere hundrede tusinde unikke udgaver af emballagens mønstre.

 

Digital trykmetode åbner op for muligheder inden for emballage design man aldrig har oplevet før. Disse nye alternativer skaber også nye muligheder for virksomheder og varemærker til at komme i kontakt med slutbrugerne, øge loyalitet og salg.

 

Kontakt os og vi vil assistere dig med at vælge den bedste løsning for din virksomhed.